Home
Springerle
Cupcakes/Taart
Foto's van Cupcakes
Media/Mjam Taart!
Contactformulier
Gastenboek
 

De cupcakes zijn er in twee smaken vanille en citroen, maar vanille wordt het meest gebruikt, zodat er met de crème in smaak gevarieerd kan worden.

Meestal wordt het cakeje afgewerkt met een laagje crème au beurre en daaroverheen een marsepeinen decoratie. In plaats van marsepein kan er ook gekozen worden voor fondant. Fondant is een suikerpasta met dezelfde consistentie als marsepein, alleen zonder amandelsmaak. Aan de crème kunnen verschillende smaken en kleuren worden toegevoegd. De smaken zijn vanille, citroen, chocolade, aardbeien, rum en amandel.

Met veel zorg en aandacht worden de cupcakes vers gemaakt met producten van goede kwaliteit.

De cupcakes kunnen worden besteld met een minimale afname van 10 stuks (maximaal 2 verschillende smaken per bestelling). Voor sommige uitgebreide decoraties kan een meerprijs in rekening worden gebracht. Voorbeelden van cupcakes met een meerprijs zijn de baby’tjes onder de dekentjes, cakejes met drie rozen in het midden bij elkaar en de cakejes met streepjes. De prijs wordt van te voren vastgelegd. De mini cupcakes worden niet meer gemaakt.

En als laatste kan ik u vertellen dat deze cupcakes NIET in de koelkast hoeven te staan, dit omdat er gebruik wordt gemaakt van crème au beurre. Dit is een uitkomst op een verjaardag of een feestje omdat de koelkast dan toch al zo vol staat met hapjes en frisdrank etc. De cakejes wél op een koele plek zetten.

Het bedrag kunt u voldoen als u de bestelling komt ophalen.

Minimaal 2 weken van te voren bestellen. Maar om teleurstellingen te voorkomen is het beter om uw bestelling zo spoedig mogelijk door te geven.

 

Chique cupcake met handgemaakte roos.
Taarten voor een 12,5 jarige bruiloft
Taarten voor een 12,5 jarige bruiloft

Natuurlijk hoort er bij een speciale gelegenheid een taart. Bij mij bent u aan het goede adres want ook een taart kan bij mij worden besteld. De taarten zijn in meerdere formaten te krijgen en worden in overleg gedecoreerd naar uw wensen. Neem een kijkje in de taarten fotogalerie voor voorbeelden. Met veel zorg en aandacht worden de taarten vers gemaakt met producten van goede kwaliteit. De taarten worden nooit exact hetzelfde en helaas worden er geen uitgebreide boetseersels gemaakt.

Boltaartje 15 cm doorsnede 6-8 personen

Rond 15 cm doorsnede 6-8 personen

Rond 20 cm doorsnede 10-12 personen

Rond 25 cm doorsnede 14-16 personen

 

De taarten worden alleen op bestelling gemaakt. Ook hier geldt dat voor extra decoraties een meerprijs in rekening kan worden gebracht. De uiteindelijke prijs wordt vastgelegd als u uw bestelling doorgeeft. Het bedrag kunt u voldoen als u de bestelling komt ophalen.

Minimaal 2 weken van te voren bestellen. Maar om teleurstellingen te voorkomen is het beter om uw bestelling zo spoedig mogelijk door te geven.

 Top
Partycupcakes (Springerle Moulds) kvk nr 57149690  |  info@partycupcakes.nl