Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Fondant koekjes.

...NIEUW...

Vol met inspiratie en ideeën zet ik dit koekje op mijn website. Het is een koekje met een heerlijke koek en speculaas smaak en bovenop de prachtigste decoraties van fondant. Hierbij zijn heel veel mogelijkheden. Zoals een (korte) naam, leeftijd of trouwdatum verwerkt op het koekje. Ik heb ontzettend veel originele patroontjes die in het fondant gedrukt kunnen worden. Kleine decoraties op de koekjes die zijn gemaakt met de stamps (de lakstempels die ik in mijn webshop verkoop), maar ook andere kleine decoraties zoals bloemen, auto's of bijvoorbeeld een teddybeer. Ik zal regelmatig wat voorbeelden aan deze pagina toe voegen. Voor nu introduceer ik ronde koekjes, die zo'n 7 centimeter doorsnede zijn en cijferkoekjes, maar wellicht komen er in de toekomst nog andere vormen bij. 

De koekjes gaan vanaf 10 stuks, 10 ronde koekjes óf 10 cijferkoekjes, daarna kun je elk aantal toevoegen dat je nodig denkt te hebben. De prijzen worden gebaseerd op de decoratie. Een koekje met diverse bloemen is bijvoorbeeld bewerkelijker dan alleen een patroon en een naam of de tekst gefeliciteerd. Maar om je een idee te geven zal ik een voorbeeld geven. De prijzen gaan vanaf 2,00 per stuk, dit is voor een eenvoudige gedecoreerde koek. Voor een koek met extra bloemen of een teddybeer betaal je 2,50 per stuk, hoe uitgebreider de decoratie hoe duurder het koekje. De koekjes worden per stuk verpakt, wat ideaal is voor een traktatie of een presentje na een huwelijksfeest of een jubileum. De koekjes mogen allemaal hetzelfde zijn, maar ik kan ook een set in dezelfde sfeer maken zodat de koekjes mooi bij elkaar passen.

Wil je meer informatie, een prijsindicatie voor jouw idee of wil je weten of ik je idee kan uitvoeren? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee. Klik hieronder op de foto’s voor meer informatie passend bij de afbeelding.


BEZORGEN VAN FONDANT KOEKJES

Alleen ronde fondant koekjes zijn stevig genoeg om te verzenden door heel Nederland, bij voorkeur blijven de koekjes zo plat mogelijk zonder decoratie die te dik op het koekje ligt. Ik verpak de koekjes apart in een geseald cellofaan zakje en daarna verpak ik de koekjes zorgvuldig in een doosje zodat de koekjes per pakketpost verzonden kunnen worden. De kans op breuk is klein, maar je weet nooit hoe er met een pakket wordt omgegaan, er is dus wel een risico. Wil je op safe spelen, bestel dan een aantal koekjes extra. De koekjes gaan vanaf 10 stuks, maar daarna kun je ieder aantal opgeven dat je nodig hebt.

In het kort:
- Alleen de ronde koekjes worden verzonden.
- De koekjes worden verzonden met pakketpost van PostNL, de verzendkosten komen bovenop de kosten van de koekjes.
-Bestel op tijd, ik moet plek in mijn agenda hebben en daarnaast heb ik een aantal dagen nodig om de koekjes te maken, te verpakken en daarna moet het pakket nog met de post mee. Vaak wordt een pakket de volgende dag geleverd, maar dit is niet altijd het geval, hier kan ik geen garantie op geven.
-Als we een datum hebben geprikt en besproken hebben hoe de koekjes eruit moeten zien, stuur ik een betaalverzoek en pas na de betaling is je bestelling officieel.

Koek met bloemen patroon
Koek met bloemen patroon
Koek met ballonnen
Koek met ballonnen
Koek met leeftijd
Koek met leeftijd
Hiep Hoera koek
Hiep Hoera koek
Eenhoorn koek
Eenhoorn koek
Koek met rozenpatroon
Koek met rozenpatroon
Gefeliciteerd koek
Gefeliciteerd koek
Koek met leeftijd
Koek met leeftijd
Hiep Hoera koek
Hiep Hoera koek
Diverse koeken
Diverse koeken
Koek met naam
Koek met naam
Koek met leeftijd
Koek met leeftijd
Cijfer koek
Cijfer koek
Cijfer koek met bloem
Cijfer koek met bloem
Koek met teddybeer
Koek met teddybeer