Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Fondant koekjes.

Het is een koekje met een heerlijke koek en speculaas smaak en bovenop de prachtigste decoraties van fondant. Hierbij zijn heel veel mogelijkheden. Zoals een (korte) naam, leeftijd of trouwdatum verwerkt op het koekje. Ik heb ontzettend veel originele patroontjes die in het fondant gedrukt kunnen worden. Kleine decoraties op de koekjes zijn onder andere gemaakt met de stamps (de lakstempels die ik in mijn webshop verkoop), maar ook andere kleine decoraties zoals bloemen, auto's of bijvoorbeeld een teddybeer behoren tot de mogelijkheden. Ik zal regelmatig wat voorbeelden aan deze pagina toe voegen. De ronde koekjes zijn zo'n 7 centimeter doorsnede en de vierkante koekjes zijn iets groter die zijn 7,5 x 7,5 cm.  

De koekjes gaan vanaf 10 stuks, ronde koekjes, vierkante koekjes of een combinatie met cijferkoekjes, daarna kun je elk aantal toevoegen dat je nodig denkt te hebben. De prijzen worden gebaseerd op de decoratie. Een koekje met diverse bloemen is bijvoorbeeld bewerkelijker dan alleen een patroon en een naam of de tekst gefeliciteerd. Maar om je een idee te geven zal ik een voorbeeld geven. De prijzen gaan vanaf 2,00 per stuk, dit is voor een eenvoudige gedecoreerde koek. Voor een koek met extra bloemen of een teddybeer betaal je 2,50 per stuk, hoe uitgebreider de decoratie hoe duurder het koekje. De koekjes worden per stuk verpakt, wat ideaal is voor een traktatie of een presentje na een huwelijksfeest of een jubileum. De koekjes mogen allemaal hetzelfde zijn, maar ik kan ook een set in dezelfde sfeer maken zodat de koekjes mooi bij elkaar passen.

Wil je meer informatie, een prijsindicatie voor jouw idee of wil je weten of ik je idee kan uitvoeren? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee. 

Klik op de foto’s voor meer informatie passend bij de afbeelding. Helaas worden de koekjes niet verzonden.