Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlies van der Meulen-Slappendel en samen met mijn man en onze kinderen wonen we in het mooie Reeuwijk. Het bakken van lekkers heb ik vanuit huis meegekregen, ik stond als klein meisje regelmatig op een stoeltje bij het aanrecht om samen met mijn moeder een cake te bakken. Monchou taarten, appelcidertaarten, sachertortes en kwark taarten (die laatste weliswaar uit een pakje) werden met een verjaardag gemaakt  en ik mocht helpen. Reuze leuk en interessant. Vooral de appelcidertaart, maak ik nog regelmatig en die doet het altijd goed met een verjaardag. 

Vanaf 2005 kreeg ik interesse in taarten gedecoreerd met marsepein en ben ik online op zoek gegaan naar meer informatie en een online winkel waar ik de benodigdheden kon vinden. Er ging een wereld voor mij open. Omdat mijn man en ik toen nog samen waren ben ik mij gaan richten op cupcakes, een hype die net over was komen waaien uit Amerika, en omdat een hele gedecoreerde taart teveel is om met z'n tweeën op te eten. Steeds meer kreeg ik de vraag of ik voor anderen ook wat kon maken en al snel was een eigen bedrijf geboren. Partycupcakes, omdat ik het decoreren van cupcakes op dat moment het meest deed en bij iedere party kun je wel cupcakes serveren. Een poos heb ik een combinatie van taarten en cupcakes aangeboden, maar het decoreren van de met marsepein of fondant bekleden taarten kost ontzettend veel tijd om te maken en uiteindelijk ben ik daarmee gestopt. 

Inmiddels heb ik een uitgebreid assortiment aan andere soorten lekkers. Van de originele cijfersloffen tot de stroopwafels die ontzettend leuk zijn om te trakteren.  Natuurlijk probeer ik steeds weer iets leuks te bedenken op het gebied van gebak/traktaties, aan creativiteit geen gebrek. Ik denk graag met je mee om voor jou iets moois te maken.

Na jarenlang een combinatie van mijn eigen bedrijf en een baan in een bloemenwinkel, waarvoor je ook creatief moet zijn, werk ik op dit moment volledig voor mijzelf en run ik dit bedrijf en de webshop met stamps met veel plezier. 

Veel kijk plezier op deze pagina en kijk vooral ook op mijn social media pagina's, daar komen alle opdrachten voorbij die ik maak en dus ook daar gegarandeerd veel kijk plezier. 

Liefs Marlies.


Partycupcakes
Partycupcakes
102726014_10219596930607137_4138412537634595972_n