Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Bestellen en informatie

Wil je weten of ik nog plek heb op de datum van jouw feestje?

Of wil je weten of ik een cijferslof kan maken in een thema naar jouw keus?

Neem gerust contact op. Doe dit per e-mail of WhatsApp, ik ben telefonisch slechter te bereiken omdat ik vaak druk met met bakken, decoreren of inkopen doen. Ook kun je op deze manier gemakkelijk een voorbeeld meesturen. Vermeld de datum dat je het lekkers nodig hebt, dan kan ik gelijk checken in mijn agenda of ik nog plek heb. Het weekend ben ik vaak druk in de keuken en kan het wat langer duren voordat ik je bericht beantwoord. Ik probeer binnen 24 uur te reageren. 

Als je vraagt of ik plek heb op een specifieke datum, dan is deze datum nog niet automatisch voor je gereserveerd. Een bestelling/reservering is pas officieel als ik dat bevestigd heb en het in mijn agenda staat. Als ik aangeef dat er plek is hoor ik graag binnen 48 uur of de bestelling door gaat. Mocht je toch niet willen bestellen, om welke reden dan ook, geef dit dan ook even door, dan kan ik wellicht iemand anders blij maken op de datum die jij in gedachten had. Hoor ik niets meer dan is er dus ook geen plekje voor je gereserveerd, ook niet als je eerder al om informatie hebt gevraagd, of er eerder wel plek was. Kortom reserveer op tijd.

Een bestelling afhalen gaat altijd in overleg. Parkeren kan langs de weg of op ons parkeervak, bij voorkeur niet bij de buren op het erf. Onze voordeur zit aan de achterzijde van het huis, dit is voorbij het hek, je kunt gewoon doorlopen. Ik bezorg of verzend geen bestellingen.

Een betaling kan contant of met de pin worden voldaan. Mocht de bestelling erg groot zijn of ik moet er specifieke producten voor aanschaffen dan kan ik om een aanbetaling vragen.