Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Bitterkoekjes petit fours


NIEUW in het vaste assortiment, bitterkoekjes petit fours, ook wel petit crème koekjes of petit glacés genoemd. Heerlijke verse, zelfgebakken bitterkoekjes met daarop bolletjes luchtige crème, eventueel met een smaakje, die gedoopt zijn in een laagje chocolade. Bovenop een kleine decoratie die kan verwijzen naar de smaak van de crème, zoals pistachenootjes bij een pistache crème en hazelnootjes bij een Nutella crème. Maar een kleine fondant decoratie behoort ook tot de mogelijkheden, een klein bloemetje of een strikje bijvoorbeeld. Wat dacht je van petit fours voor een geboorte met roze en witte of blauwe en witte muisjes. Of deze twee gecombineerd bij een gender reveal feest of babyshower. Ben je niet zo gek op de anijs smaak van de muisjes, ik kan natuurlijk ook andere sprinkles gebruiken in deze kleuren. Dit hoeft niet specifiek roze of blauw te zijn, andere kleuren sprinkles behoren tot de mogelijkheden. 

De bitterkoekjes petit fours gaan per 20 stuks en kosten 1.25 per stuk. Je kunt maximaal 2 verschillende smaken kiezen. Hieronder een lijstje met de smaken die op het moment beschikbaar zijn. Ze worden gedipt in witte, melk of pure chocolade. De witte chocolade heeft als optie dat hij gekleurd kan worden. De decoratie kun je zelf kiezen, van gehakte nootjes tot een klein fondant bloemetje of alleen wat sprinkles.

De smaken van de luchtige crème:

Vanille

Extra vanille*

Pistache*

Nutella*

Aardbei*

Oranjebloesem

Witte chocolade

Sinaasappel*

Koffie*

Citroen

Salted Caramel Baileys*


*Bij deze smaak veranderd de kleur van de crème, handig om te weten, bij bijvoorbeeld een babyshower, gender reveal of kraamfeest. Bij de smaak extra vanille zitten er zwarte spikkels in de crème van de vanille. 


Waarom ze per 20 stuks gaan, terwijl veel andere soorten lekkers op de site per 10 gaan? Het recept wat ik voor de bitterkoekjes gebruik is voor ongeveer 30 koekjes. Als ik ze per 10 zou verkopen hou ik nog heel veel koekjes over, dat vind ik zonde. Vandaar mijn keus om ze per 20 te verkopen. Nu houd ik er ook nog een aantal over maar dat is te overzien, mocht je er 25 nodig hebben dan is dat ook geen probleem, laat het even weten.