Partycupcakes

Voor heel veel lekkers!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, je bent van harte welkom. 

Met mijn jarenlange ervaring in het maken van allerlei heerlijkheden ben je hier op het juiste adres voor diverse soorten lekkers. Ik bedenk graag weer iets nieuws, en richt mij op het moment op klein gebak, zoals brownies, carrotcake en cupcakes. Maar de cijfersloffen en sloffenkransen hebben mijn hart gestolen, die zijn zo onwijs gaaf om te maken, maar ook om te zien, daarmee steel je de show op ieder feestje!

Heb je vragen of wil je bestellen, neem gerust contact op en ik probeer samen met je mee te denken over een leuk ontwerp voor jouw bestelling.

Liefs,

Marlies.


LET OP

31 mei en 01-02 juni VOL

28-29-30 juni VOL

Van 10 juli t/m 4 augustus worden er geen bestellingen 
aangenomen. Daarna worden er beperkt bestellingen aangenomen tot en met 
25 augustus, dit alles i.v.m. de zomervakantie.